Salsa tánciskolák Budapesten > 3. oldal > Salsa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Salsa tánciskolák Budapesten > 3. oldal > 39 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Salsa Tanfolyam Portál
http://salsatanfolyam.hu

Salsa Tanfolyam Portál a Salsa Világbajnok Tánctanár Páros Vezetésével. Los Angeles és New York Salsa tanfolyamok, bachata, reggaeton, chachacha, ladies' style salsa, mambo.

Salsa Tanfolyam Portál
Royal Salsa Táncstúdió
http://www.royalsalsa.hu/

Dél-amerikai utcai táncokra szakosodott stúdió. Több mint 20 éves táncos múlttal a hát mögött, több ezer hétköznapi emberből faragtunk táncosokat. Folyamatosan frissülő ötletbázisunk legfrappánsabb híreiről bármikor olvashatsz a honlapunkon! A kubai (salsa, son) tánckultúra elsajátítása egy hihetetlenül izgalmas és változatos úton vezet el minket, táncolni vágyókat a végkifejlethez. Ha makacsul törekszünk a hitelességre, akkor rövid időn belül rá kell jöjjünk, hogy bizony az eredetiség átéléséhez és a megfelelő interpretációjához elengedhetetlen dél-Amerika kevésbé népszerű, utcai táncainak az alapfokú ismerete egyaránt, melyeket az ínyencek workshopokon, tanfolyamokon, intanzív hétvégeken és egy rendezvényeinken sajátíthatnak el.

Royal Salsa Táncstúdió
La Pasión
http://www.lapasion.fw.hu/

Célunk az, hogy a táncot megszerettessük, ezáltal az mindennapos mozgássá és egyben szórakozássá váljék. Órák után gyakorolhatsz, lehetőséged nyílik a szabadidődet baráti társaságban, jó hangulatban, felszabadultan tölteni.

La Pasión
Sabaya Sporttánc Egyesület
http://sabaya.atw.hu/

Sabaya Sporttánc Egyesület honlapja

Sabaya Sporttánc Egyesület
Tília Tánc- és Mozgásstúdió
http://www.tiliastudio.hu/hu

Tanuljon meg táncolni a Tília Tánc- és Mozgásstúdióval! Profi tánctanáraink hozzásegítik ehhez! Társastánc, salsa, tangó, swing, valaming gyermektáncok és egy fitness mozgások várják kínálatunkban! Tekintse meg internetes oldalunkat a bővebb információkért!

Tília Tánc- és Mozgásstúdió
Napfény Mozgás- és Táncstúdió
http://www.napfenytorna.hu/html/rolunk.html

Társastánc tanfolyamaink a legkülönbözőbb stílusokban hívogatják, csábítják vendégeinket: legyen akár salsa, rumba, cha cha cha, vagy éppen rock&roll, netalán angol keringő, mindenhez a legmegfelelőbb oktatási színvonalat kapja.

Napfény Mozgás- és Táncstúdió
Táncláz Tánciskola
http://tanclaz.hu/salsa

Meghallasz egy pörgős ritmust és felpezsdül a véred? Akkor a salsa tanfolyamot neked találták ki! Kezdő, középhaladó és haladó kubai salsa tanfolyamok a Táncláz Tánciskolában! A Salsa tánctanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szívesen megismerkednének a kubai salsa alapvető tánc lépéseivel. A latin temperamentumot idéző salsa Budapest egyik legkedveltebb társasági tánca. A salsa évek óta hatalmas népszerűségnek örvend az egyre több salsás szórakozóhely és a számos salsa tanfolyam révén. Ajánljuk minden korosztály számára.

Táncláz Tánciskola
SalsaConTimba Tánciskola
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tanciskola

Ha meg akarsz tanulni salsázni, mi garantáljuk Neked, hogy fantasztikus hangulatú óráinkon mindenkit meg tudunk tanítani táncolni a született táncosoktól a falábúakig. Csajozásra, pasizásra sem tudunk Neked egyetlen jobb lehetőséget ajánlani, mint egy salsa tanfolyam! Új kezdő kubai salsa tanfolyamok indulnak a SalsaConTimba tánciskolában Kőbánya-Kispest közvetlen közelében , Újpesten és a Belvárosban.

SalsaConTimba Tánciskola
Salsa tanfolyam Miami Salsa Club Budapest
http://www.miamisalsaclub.hu

Salsa tanfolyamainkon megismerkedhettek, a nemzetközi táncvilág egyik legismertebb és legnépszerűbb SALSA stílusával az LA Salsa-val. Ez a stílus kifinomult és elegáns, amely az amerikai (USA) nagyvárosok latin negyedeiben, és tánctermeiben fejlődött tökéletesre. Salsa tanfolyam a Miami Salsa Club salsa tanárával és táncosával. Stílus, elegancia, szenvedély, ez az amerikai salsa világa! Salsa oktatás több szinten, párban és pár nélkül is! Szeretettel várunk az órákon!

Salsa tanfolyam Miami Salsa Club Budapest
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
salsa.wyw.hu: Salsa katalógus. Salsa tánc, latinos élet, táciskolák, tánccipők, salsa ruhák, és kellékek. Zenészek, fórumok.
Gyűjteményünkben 164 válogatott salsa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 164 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39130