Top 40 legújabb link > Salsa - wyw.hu

Szponzorált linkek
Salsa People - Svájc, Zürich
https://www.salsapeople.ch/

Találja meg önmagát Zürich legjobb salsa intézetben, hogy elsajátíthassa a salsa táncot, profi tanároktól. Iskolánk és tanáraink az 5. helyet foglalják el a professzionális salsa tánc világranglistáján.

Salsa People - Svájc, Zürich
Salsa ruha szalagavatóra
http://www.latinruha.hu

A latin táncok csoportjába számos nagyszerű tánc tartozik, pl. a szamba, rumba, cha-cha-cha vagy a jive. Hangulatfokozásban első osztályú a latin tánc, ezért ha fel szeretnétek dobni a szalagavatótokat, akkor a latin a legjobb táncválasztás. Megfelelő koreográfiával és persze belevaló öltözettel szédületes hatást tudnak kiváltani mind a táncosból, mind a nézőkből. Ha fel szeretnétek dobni a szalagavatótokat, akkor a latin a legjobb táncválasztás. Szalonunkban számos variációban kölcsönözhettek latin táncruhákat és hozzá megfelelő kiegészítőket is. Látogassatok el hozzánk bátran, a parkett Rátok vár!

Salsa ruha szalagavatóra
Táncláz Tánciskola
http://tanclaz.hu/tanctanfolyam/tancoktatas-kezdo-salsa-tanfolyam/

Meghallasz egy pörgős ritmust és felpezsdül a véred? Akkor a salsa tanfolyamot neked találták ki! Kezdő, középhaladó és haladó kubai salsa tanfolyamok a Táncláz Tánciskolában! A Salsa tánctanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szívesen megismerkednének a kubai salsa alapvető tánc lépéseivel. A latin temperamentumot idéző salsa Budapest egyik legkedveltebb társasági tánca. A salsa évek óta hatalmas népszerűségnek örvend az egyre több salsás szórakozóhely és a számos salsa tanfolyam révén. Ajánljuk minden korosztály számára.

Táncláz Tánciskola
Boglárka Esküvői- és Táncruha Szalon
http://www.boglarkaszalon.hu

Ha szalagavató ruhát, keringő ruhát, esküvői ruhát, illetve báli ruhát szeretne kölcsönözni vagy vásárolni, látogasson el Budapest egyik rendkívül színvonalas esküvői- és táncruha szaküzletébe, a Boglárka Szalonba! Magas szakmai tudás, kellemes környezet és udvarias kiszolgálás mellett kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket, akár kölcsönzésről, akár vásárlásról van szó. Szalonunkban egyedi, exkluzív ötletek megvalósítására is van lehetőség. Szeretettel várjuk!

Boglárka Esküvői- és Táncruha Szalon
Salsa tanfolyam Miami Salsa Club Budapest
http://www.miamisalsaclub.hu

Salsa tanfolyamainkon megismerkedhettek, a nemzetközi táncvilág egyik legismertebb és legnépszerűbb SALSA stílusával az LA Salsa-val. Ez a stílus kifinomult és elegáns, amely az amerikai (USA) nagyvárosok latin negyedeiben, és tánctermeiben fejlődött tökéletesre. Salsa tanfolyam a Miami Salsa Club salsa tanárával és táncosával. Stílus, elegancia, szenvedély, ez az amerikai salsa világa! Salsa oktatás több szinten, párban és pár nélkül is! Szeretettel várunk az órákon!

Salsa tanfolyam Miami Salsa Club Budapest
Ernesto Quinonez: A salsa hercege (könyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/a_salsa_hercege_quinonez_ernesto

Ernesto Quinonez regénye egy izgalmas történet keretein belül bepillantást enged a salsa világába. Bepillantást nyerhetünk a New York-i Spanyol Harlem ellentmondásokkal teli világába, hogy néhány órára kiszakítson bennünket kelet-európai mindennapjainkból...

Ernesto Quinonez: A salsa hercege (könyv)
O'Yemaya Salsa Fusion Tánciskola
http://www.oyemaya.hu

Vonalas salsa, salsa technika, lady's style. Nagy sikerű Salsa technika órák, ahol stílustól és szinttől függetlenül fejlesztheted és teheted szebbé a mozgásod (testtudat, izoláció, koordináció, forgástechnika). Aki már volt, tudja, ez az óra testmozgásnak sem utolsó, garantáltan leizzadsz a 60 perc alatt! Kezdő salsa technika tanfolyam! A Középhaladó vonalas salsa órán újabb szép és bulikon jól táncolható figurák, a régebben tanultak átismétlése. Zeneiség, páros vezetéstechnika! Kezdő vonalas salsa órákon várjuk azoknak, akik az első lépések megtételére készülnek. Középhaladó Ladies’ style óra minden lánynak; aki szeretne stílusosan, stabilan, szép lábtechnikával, finom díszítő elemekkel átszőtt stílusban, - s mondjuk ki: érzékien - táncolni. Kezdő Ladies’ style.

O'Yemaya Salsa Fusion Tánciskola
Salsa dura hungary
http://www.salsadura.hu

Üdvözlünk az amerikai salsa stílusok világában! New York Salsa és Los Angeles Salsa kizárólag ínyenceknek!

Salsa dura hungary
SalsaLevi Salsa Világbajnok
http://salsa-levi.hu

SalsaLevi Salsa és Mambó Világbajnok, Tánctanár és Koreográfus oldala. Salsa tanfolyamok, figurák, leírások, fordítások, salsa videók, képek.

SalsaLevi Salsa Világbajnok
A salsa rövid története - Salsa-Levi.hu
http://www.salsa-levi.hu/salsa-tanc-tortenet-salsa-stilusok

A "salsa" szó szótári meghatározásban pikáns, csípős-fűszeres szószt jelent. Emellett ugyanúgy, mint a jazz, egy egyszerű fogalom a különböző afro és latin ritmusok egybeolvadásának érzékeltetésére, amelyet az 1960-as évek végén találták ki a latin zene jobb eladhatóságának érdekében. A zenei örökség forrása Kuba, de a nagyvilágban való elterjesztésének érdeme a new yorki puertoricóiaké, akik mindmáig egy népszerű és globális tradícióként őrzik és művelik a salsát. A salsa szó jelenthet egyedülálló zenei stílust, de egyben a latin táncok egy egyedülálló összetevőjét is, mely megköveteli a táncostól mozgásainak és lépéseinek egyeztetését a zenével ...

A salsa rövid története - Salsa-Levi.hu
Web rádió - TV
http://www.salsadecuba.hu/content.php?data=radio_tv

www.salsadecuba.hu - Web rádiók - és TV linkek ...

Web rádió - TV
Salsa Rádió: fórum & Web rádió
http://salsaradio.uw.hu/

Salsa Rádió UW - zenés hírportál és közösségi felület. Ne maradj le partikról!

Salsa Rádió: fórum & Web rádió
SalsaRadio.hu - 0-24h
http://www.salsaradio.hu/

Salsa Radio by DJ. José Rey (Cuba) & DJ. Antonio (Italia), Internet Salsa station.

SalsaRadio.hu - 0-24h
Salsa tanfolyam - aktuális időpontok
http://salsatanfolyam.uw.hu

Salsa tanfolyam Budapesten. Aktuális salsa tanfolyamokról információ. Minden tánciskola kezdő salsa tanfolyamának dátuma egy helyen.

Salsa tanfolyam - aktuális időpontok
Salsa Con Timba Tánccsapat videok
http://www.salsacontimba.hu/tanccsapat-videok

A Salsa Con Timba Tánccsapat promóciós videói. A Salsa Con Timba Táncscsapatot a megrendelők igényeinek kielégítésére és minden elvárásuk felülmúlására alapítottuk. A megszokott latin műsoroktól eltérően dinamikusságon, érzékiségen, káprázatos fellépő ruhákon túl a Salsa Con Timba Tánccsapat műsorai a humort sem nélkülözik.

Salsa Con Timba Tánccsapat videok
SalsaConTimba Tánciskola
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tanciskola

Ha meg akarsz tanulni salsázni, mi garantáljuk Neked, hogy fantasztikus hangulatú óráinkon mindenkit meg tudunk tanítani táncolni a született táncosoktól a falábúakig. Csajozásra, pasizásra sem tudunk Neked egyetlen jobb lehetőséget ajánlani, mint egy salsa tanfolyam! Új kezdő kubai salsa tanfolyamok indulnak a SalsaConTimba tánciskolában Kőbánya-Kispest közvetlen közelében , Újpesten és a Belvárosban.

SalsaConTimba Tánciskola
Salsa Con Timba Tánciskola
http://www.salsacontimba.hu

Kezdő kubai salsa tanfolyamok Kőbánya-Kispesten, Újpest-Városkapuban és Budapest-Belvárosában. Kapcsolódj ki tanulással, tanulj szórakozva! Salsa tanfolyamainkon megismerkedhetsz egy vidám világgal. A legújabb és a legősibb tánctudást adjuk garantált minőségben! Salsa, timba, rueda de casino, rumba, bachata, merengue, son...

Salsa Con Timba Tánciskola
Goldance tánciskola, Salsa oktatás
https://goldance.hu/orarend/salsa

Goldance tánciskola többek közt Salsa, Argentín tangó, és társastánc oktatással várja vendégeit Budapesten.

Goldance tánciskola, Salsa oktatás
MIRÁVOS Tánc Stúdió
http://www.miravostanc.hu/

A latin táncok, argentin tangó, salsa és bachata minden szempontból igényes tánciskolája.

MIRÁVOS Tánc Stúdió
Alkalmi csipke, kellék, méteráru
http://www.gepicsipke.hu/

Alkalmi, esküvői csipkék széles választéka. Hímzett tüllök, organzák. Gyöngy, flitter, kesztyű, kiegészítők forgalmazása.

Alkalmi csipke, kellék, méteráru
Mixed by Dj Latino
http://djlatino.extra.hu/

Slágerek mixelve, hogy úgy érezd magad mint a discoban. 23 discomix. különbözö stilusban, köztük jonéhány latin is. azért hogy neked ne keljen bajlodni a zenék egymásután rakosgatásával. ezért vagyunk mi, akik értünk hozzá. üdv: dj latino

Mixed by Dj Latino
Brazil klub
http://brazil.network.hu/

Brazília, Rio de Janeiro, Salvador, beszámolók, brazil capoeira, karnevál, információk...

Brazil klub
Hemo Winner Versenytánc Egyesület - Veszprém
http://www.hemowinner.hu/

Egyesületünk fő célkitűzése, hogy főleg a fiatalok, de a felnőtt korosztály számára is hasznos és kulturált szabadidős tevékenységet, ill. ismerkedési lehetőséget biztosítson. Ezért tánciskolánkat évente két alkalommal - szeptemberben és februárban - indítjuk, ahol az érdeklődők a társastáncok alaplépéseit tanulhatják meg. Valamint táncos produkciók betanítását is vállaljuk jegyespároknak esküvőjükre, középiskolásoknak szalagavatójukra, különböző bálokra, rendezvényekre.

Hemo Winner Versenytánc Egyesület - Veszprém
Magyar salsa blog
http://salsa.blog.hu/

Fűszer az élethez - a zenéről, a táncról, a szenvedélyről, az örömről, a felszabadultságról, és persze bulihelyekről, DJ-kről, emberekről, tanulásról, kongresszusokról, hangulatokról.

Magyar salsa blog
Össztánc Webáruház
http://tanccipo.ossztanc.hu/

Az Össztánc Webáruházban tánccipőket, táncruházati termékeket, tánckellékeket és kiegészítőket kínálunk valamennyi táncstílushoz. Legyen szó balettről, jazztáncról, társastáncról, szteppről, tangóról, flamenkóról, salsáról, boogie-ról, swing-ről vagy bármely más táncirányzatról, termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Össztánc Webáruház
Tánckoktél Tánciskola
http://www.tanckoktel.hu/

Elsősorban társastánc oktatásával foglalkozó tánciskola vagyunk, de folyamatosan bővítjük profilunkat. Tanfolyamaink az alábbi helyen találhatóak: Biatorbágy, Páty, Nyergesújfalu, Komárom, Tata, Tatabánya, Dorog és folyamatosan terjeszkedünk tovább.

Tánckoktél Tánciskola
Tánccipők
http://ossztanc.hu/

Capezio és PortDance tánccipők széles és folyamatosan bővülő választéka.

Tánccipők
Salsavideo.hu
http://salsavideo.hu/

salsa és latin tánclépések, kategórizált videógyűjtemény az otthoni tánctanuláshoz/gyakorláshoz.

Salsavideo.hu
Salsa Fuerte Tánciskola
http://www.salsafuerte.hu/

Kubai salsa tánciskola, az ország 14 városában

Salsa Fuerte Tánciskola
Zene
http://zene.wyw.hu/

Alternatív, Blues Zenekarok, Dalszöveg, Death, Black metal, Disco stílus, Hardcore Zenekarok, Hip-Hop, Jazz zenekarok, Jazz Zenészek, Komolyzene - Zeneművészek, Komolyzene - Zeneszerzők, Lemezlovasok, Megasztár, Metal Zenekarok , Mp3, Mp3 letöltések ...

Zene
Dalszöveg
http://dalszoveg.wyw.hu/

Alternatív zene, Blues zene, Dalszöveg Fórumok, Dalszöveg gyűjtemények - Külföld, Dalszöveg gyűjtemények - Magyar, Egyéb zeneszöveg, Heavy Metal, Jazz, Karaoke, Magyar zenék, Musical, Opera dalszövegek, Pop, Punk zene, Rajongói, magánoldalak, Rajzfilm ...

Dalszöveg
Hastánc.wyw.hu
http://hastanc.wyw.hu/

Események, programok, Éttermek, klubok, Fórumok, Hastánc - CD, DVD, Hastánc - Egyéb, Hastánc oktatás, Hastánc ruhák, kellékek, Hastánc tanácsadók, Hastánc videók, képek, Hastáncról, Hírek, cikkek, könyvek, Külföldi hastánc oldalak, Magyar hastánc oldalak.

Hastánc.wyw.hu
Kultúra.wyw.hu
http://kultura.wyw.hu/

Balett, Festészet, Filmművészet, Fotóművészet, Indián művészet, Irodalom, Jazz, Komolyzene, Kultúrális oldalak-magazinok, Népművészet, Opera, Roma kultúra, Színház, Szobrászat, Táncművészet, Zsidó kultúra.

Kultúra.wyw.hu
Szórakozás.wyw.hu
http://szorakozas.wyw.hu/

Aerobic-Fittness-Wellness, Aquaparkok, vízividámpark, Állatkertek, Bábszínház, Bevásárlóközpontok Budapesten, Bevásárlóközpontok Vidéken, Biliárd, Botanikus kertek, Bowling - Teke, Cirkusz, Darts klubok, Disco Balaton, Disco Budapesten, Disco vidéken, DVD

Szórakozás.wyw.hu
Hölgyválasz Táncstúdió
http://www.holgyvalasz.hu/

A társasági táncok mekkája, a város legnagyobb táncstúdiója az Operánál, a Paulay Ede u. 41.-ben a régi Balettintézet épülete mögött. Salsa, argentin tangó, szamba, rumba, cha-cha-cha, jive, rocky, swing, keringő és még sok más!

Hölgyválasz Táncstúdió
Salsa Rueda
http://www.salsarueda.hu

Borsod megyei salsa közösség honlapja

Salsa Rueda
Barcelona
http://www.justsalsa.com/barcelona/clubs/

Salsa - Barcelona hivatalos hoinlapja.

Barcelona
Salsa - Madrid
http://www.plazamayor.net/salsaenmadrid/

Salsa Madrid, hivatalos honlap.

Salsa - Madrid
Salsa - London
http://www.barsalsa.info/

Salsa - London, hivatalos honlap.

Salsa - London
Salsa - Bern
http://www.salsa.ch/

Salsa - Bern, hivatalos honlap.

Salsa - Bern
Hirdetések
Oldal leírása
salsa.wyw.hu: Salsa katalógus. Salsa tánc, latinos élet, táciskolák, tánccipők, salsa ruhák, és kellékek. Zenészek, fórumok.
Gyűjteményünkben 148 válogatott salsa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 36055